<p>Dit jaar geen paard en wagen die het bokbier bezorgen. Wel is oktober actiemaand in de Zwolse horeca.&nbsp;</p>

Dit jaar geen paard en wagen die het bokbier bezorgen. Wel is oktober actiemaand in de Zwolse horeca. 

(Foto: archief Frans Paalman)

Alternatief voor intocht bokbier: Boktober

Zwolle - In de Zwolse horeca staat oktober in het teken van bokbier met Boktober. De actie maand is een initiatief van HESZ/Gastvrij Zwolle.  

Binnenkort vallen de bladeren weer van de bomen, moeten we regenachtige dagen doorstaan en wordt het vroeger donker buiten. Gelukkig gloort er licht in deze donkere herfstdagen: het bokbier staat weer op de tap.

In diverse horecagelegenheden kan je kennismaken met de vele bokbiersoorten en genieten van een bijpassend herfstdiner. 

Er is een de Boktober Enveloppe met een plattegrond en een strippenkaart. Op de plattegrond staan locaties met herfstbok. Een strippenkaart kost 20 euro en is goed voor 6 biertjes. Dit zijn 5 biertjes van 4 euro per stuk plus 1 biertje gratis. 

Dit zijn de deelnemers waar mensen terecht kunnen voor destrippenkaart:

Café Koos, De Tagrijn, Café de Hetebrij, ‘t Beugeltje, De Gezelligheid, Hessel’s Café, De Kuiperij, ‘t Kroegje, Jack’s Music Bar, De Pul, ‘t Proeflokaal, Olympia, Club Bommel, Pandje 2.0, Eetcafé Woodies, Hap en Tapkamer, Het Vliegende Paard, Las Rosas, In Den Hoofdwacht, ‘t Swolsch Café, Davo, De Belgische Keizer*, Sally O’ Briens*, De Beurs*, Eetcafé De Kleine*, Café Foyer*, Wijnbar Oak*, Meneer Jan*, Het Refter*, Bistro De Zoete Inval*, Ingeburgerd*, Pampus*, Bistro Bonne Femme*. Bij deze adressen kan je de strippenkaart van 1 t/m 31 oktober kopen en laten afstempelen.

*Hier staan bijpassende gerechten op de menukaart.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden