De Dierenambulance Zwolle zoekt een vrijwilliger die stressbestendig en creatief is.
De Dierenambulance Zwolle zoekt een vrijwilliger die stressbestendig en creatief is.

ZwolleDoet!: van rijden in de Dierenambulance tot voetbal

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Ben je op zoek naar ondersteuning? Of wil je iets doen voor een ander en meer informatie over de mogelijkheden voor coronaproof vrijwilligerswerk? Mail naar info@zwolledoet.nl of bel 038 - 422 5200.

Dierenambulance

De Dierenambulance Zwolle zoekt een vrijwilliger. De werkzaamheden zijn divers: eerste hulp aan dieren, vervoer naar de dierenkliniek en verzorging van dieren die in de eerstelijnsopvang verblijven. Gevraagd wordt iemand met een een rijbewijs, die stressbestendig en creatief is.

Meer informatie of reageren via www.zwolledoet.nl/dierenambulance of 038 - 422 5200.

Technische vrijwilliger

Zorgspectrum Het Zand is op zoek naar een handige Harrie. Eén van hun bewoners in Zwolle-Zuid vindt het leuk om hout te bewerken en technische klusjes uit te voeren. Deze meneer is zelf ook vrij technisch, maar heeft wat aanmoediging nodig om tot handelen over te gaan. Gezocht wordt iemand die geduldig, empathisch, en handig is.

Meer informatie via www.zwolledoet.nl/handigeharrie of 038 - 422 5200.

G-voetbalteam

Bij het G-team van Voetbalvereniging SV HTC draait het niet om iemand zijn beperking, maar om hun favoriete sport: voetbal. Het team bestaat uit 18 mannen en vrouwen tussen de 15 en 50 jaar oud. Iedere dinsdag wordt er getraind en op zaterdag een wedstrijd gespeeld. Dit gezellige team is vanwege de grootte op zoek naar extra begeleiding naast de huidige trainer. Goed kunnen luisteren en geduld hebben is belangrijker dan verstand van voetbal. HTC belooft dat jde vrijwilliger elke keer weer met een glimlach naar huis zult gaan!

Reageren via www.zwolledoet.nl/voetbalbegeleiding of 038 - 422 5200.

Communicatietoppers

Stichting Kind in Beeld organiseert het hele jaar leuke activiteiten voor kinderen uit Zwolse gezinnen met een laag inkomen, met als hoogtepunt Hét Grote Sinterklaasfeest voor meer dan 800 kinderen. Ze zijn op zoek naar twee communicatie vrijwilligers die helpen bij het schrijven van teksten, perscontact, het opstellen van nieuwsbrieven, het onderhouden van de website en de social media.

Meer informatie of reageren via www.zwolledoet.nl/communicatietoppers of 038 - 422 5200.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden