Willemijn met haar twee zoontjes, een vriendje en certificaat
Willemijn met haar twee zoontjes, een vriendje en certificaat (Foto: Ouders van Nature)

Willemijn uit Zwolle wint moestuincursus met zonnebloemwedstrijd Ouders van Nature

Zwolle - Willemijn uit Zwolle heeft met haar hoge zonnebloem van 4,1 meter een online jaarcursus gewonnen van Ouders van Nature. Ze behoorde tot de eerste zes winnaars van deze landelijke zonnebloemwedstrijd. 

Toen Ouders van Nature de zonnebloem kwam meten, was deze inmiddels uitgebloeid en omgezaagd. De ladder was te kort om goed te kunnen meten. Maar de lengte stond genoteerd en deze klopte. Dus won Willemijn een online moestuincursus. Ze moestuiniert graag samen met haar kinderen dus zowel Willemijn als haar kinderen waren dolblij met deze cursus bomvol leuke kinderactiviteiten. 

“De kinderen en ik hebben de zonnebloemen met veel liefde uit een zaadje opgekweekt,  geplant en verzorgd, het resultaat mag er zijn.”

De prijswinnende bloem mag dan gestrekt liggen, in de moestuin groeien en bloeien de andere zonnebloemen vrolijk door. Willemijn: “De grootste bloemen worden nu heel zwaar en laten bij warm weer hun koppies hangen. Maar er zijn ook weer nieuwere die de oude in lengte zelfs inhalen.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden