Webinar DCZ over besparen energie

Zwolle - DCZ houdt dinsdag 22 december een webinar voor Zwolle.

Tijdens deze online bijeenkomst wordt verteld welke mogelijkheden er zijn om door DCZ te profiteren van een lagere energierekening én meer comfort in huis. En dat alles dankzij de ‘alles-onder-één-dak’ aanpak van DCZ.

Aan de hand van een voorbeeldwoning is bekeken hoe - per type woning - het beste energie kan worden bespaard en/of energie worden opgewekt. Tijdens de bijeenkomst worden de bezoekers bijgepraat. Ze krijgen tips hoe ze energie, en dus geld, kunnen besparen.

“In één uur tijd laten wij je thuis met plezier zien wat voor mogelijkheden er zijn om jouw woning beter te isoleren, efficiënter te verwarmen en bovendien comfortabeler te maken”, aldus DCZ. “Dankzij onze partners kunnen we je bovendien een alles-in-één-oplossing bieden zonder verschillende partijen in te hoeven schakelen.”

Deze online bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 22 september en duurt van 20.00 tot 21.00 uur. “Je kunt gewoon thuis blijven en kijken op je computer, tablet of telefoon. Alle woningeigenaren uit Zwolle zijn van welkom om mee te doen.”

Deelname is gratis en vrijblijvend.

Aanmelden kan via https://bit.ly/2YZLspt

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden