Foto:

Op je matje bij de Dominicanen Ligconcert van orgel en klarinet

Zwolle - Op je matje bij de Dominicanen: het kan vrijdag 2 oktober in de Dominicanenkerk aan de Assendorperstraat om liggend liggen om te luisteren naar bijzondere muziek van orgel en klarinet. 

Of zitten. Loop door de ruimte heen, en voel hoe de muziek telkens anders bij je binnen komt. Kom volledig tot rust op de klanken van Arvo Pärt en Philip Glass, live gespeeld op het orgel en de klarinet. Een unieke meditatieve ervaring in de prachtige Dominicanenkerk.

 Het orgel wordt bespeeld door Berry van Berkum, de klarinet door Steven Kamperman. Beide muzikanten spelen al jaren samen muziek voor de ziel. 

 Datum: vrijdag 2 oktober, 20.15 uur 

Locatie: Dominicanenklooster Zwolle, Assendorperstraat 29. 

Meer info via www.kloosterzwolle.nl/programma

 

 

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Brenda de Vente 

www.kloosterzwolle.nl | 038 425 44 00

 

 

 

 

2020999130_7708382e.docx


PERSBERICHT

Zwolle, 14 september 2020

Op je matje bij de Dominicanen: Ligconcert van orgel en klarinet

Kom op vrijdag 2 oktober op een matje in de Dominicanenkerk liggen om te luisteren naar bijzondere muziek van orgel en klarinet.

Neem je matje mee, en ga liggen in de kerk. Of zitten. Loop door de ruimte heen, en voel hoe de muziek telkens anders bij je binnen komt. Kom volledig tot rust op de klanken van Arvo Pärt en Philip Glass, live gespeeld op het orgel en de klarinet. Een unieke meditatieve ervaring in de prachtige Dominicanenkerk.

Het orgel wordt bespeeld door Berry van Berkum, de klarinet door Steven Kamperman. Beide muzikanten spelen al jaren samen muziek voor de ziel.

Datum: vrijdag 2 oktober, 20.15 uur 

Locatie: Dominicanenklooster Zwolle, Assendorperstraat 29. 

Meer info via www.kloosterzwolle.nl/programma

-------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie
Meer info bij Susanne de Jong, susannedejong@kloosterzwolle.nl of 038-4254400

Dominicanenklooster Zwolle | Assendorperstraat 29 | 8012 DE ZWOLLE 038 425 44 00 | info@kloosterzwolle.nl | www.kloosterzwolle.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden