<p>ZwolleDoet! is h&eacute;t startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. &nbsp;</p>

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg.  

(

Foto: ZwolleDoet

)

Help mee bij KWF SamenLoop voor Hoop!

ZWOLLE -  Op 29 en 30 mei 2021 wordt voor de 5e keer de SamenLoop voor Hoop gehouden in Park De Wezenlanden. Het 24-uurs wandelevenement zamelt geld in voor onderzoek. 

Naast de SamenLoop zijn er volop activiteiten zoals een braderie, muziek, workshops, kinderspelen en horeca. Meehelpen als vrijwilliger bijvoorbeeld in de horeca, bij de op- en afbouw van het evenement of met praktische hulp? Kijk dan op www.zwolledoet.nl/kwf of bel 038 - 422 5200.

Vacature: Activiteitenbegeleider kidsclub PEC Zwolle
Heb jij een passie voor PEC Zwolle en ben je gek op kinderen? Kids- en junior supportersclub van PEC zoekt nieuwe vrijwilligers. De supportersclub organiseert veel leuke activiteiten voor kinderen van 0 -15 jaar en betrekt de jongste PEC supporters bij de wedstrijden door ze in te zetten als vlagger, line-upper of VIP-kid.
Daarnaast houden de vrijwilligers zich bezig met diverse maatschappelijke projecten. Interesse? Kijk op www.zwolledoet.nl/kidsclubpec of bel 038 422 5200.

Goed met taal en help je graag een ander?
Er zijn in Zwolle veel mensen die jouw hulp goed kunnen gebruiken, omdat zij de Nederlandse taal nog niet zo goed onder de knie hebben. Al met 1 à 2 uur in de week kun je iemand helpen. Maak er een gezellig momentje van door samen te wandelen, een kopje koffie te drinken of een boek te lezen. Reageren op deze vacature kan via www.zwolledoet.nl/taalmaatje of bel 038 - 422 5200.

Gezocht: hulp bij foto’s digitaliseren voor een vrolijke 49 jarige man uit de Aa-landen die gek is op fotograferen. Lijkt het jou leuk om af en toe samen met hem wat foto’s te digitaliseren? Meneer heeft hersenletsel, waardoor het hem niet helemaal alleen lukt.
Meer weten of reageren?
Ga naar www.zwolledoet.nl/digitaliseren of bel 038 - 422 5200.

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Zoek je ondersteuning? Of wil je iets doen voor een ander en meer info over coronaproof vrijwilligerswerk? Mail naar info@zwolledoet.nl of bel 038 – 422 5200.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden