Nieuwe clip Zwolse band The Heroes

Foto:

ZWOLLE - postpunkband The Heroes uit Zwolle heeft een nieuwe clip uitgebracht als opvolger van debuut plaat ‘White Night Black Shade uit 2018. 

In februari 2020 werd de ep ‘Virgin Candy’ uitgebracht op vinyl en cd.  Om de plaat te promoten stond er in april een tour gepland in Brazilië en een aantal optredens in Nederland, helaas ging dit niet door vanwege de coronatoestand. Alle pech daargelaten, komen zij wel even met een dikke video aanzetten voor de openingstrack ‘COLD CAT’.

Met The Heroes hebben we te maken met flink wat ervaren rockmuzikanten. Zo waren de Barendsen broers samen met drummer Rick Strik jarenlang actief in bands zoals Love Bite, Terrible Tango en Simpel.
Hun huidige muziek is dan ook bondig en to-the-point, maar doet qua rauwheid niet onder voor de nieuwe bands in het genre. Virgin Candy klinkt heerlijk oldschool en toch hip, dankzij een scherpe productie en een sterk gevoel voor pakkende songwriting. Bij het openingsnummer Cold Cat is dat dan ook meteen duidelijk, een uptempo rocker die lekker ronkend voorbij rolt. In de video, geregiseerd door Drico Ligthart, zien we de mannen in de studio, fotoshoots pakken, live en belaagd worden in de auto, afgewisseld door zwart-witbeelden van hysterische fans.

www.youtube.com/watch?v=ztpF3useFJ0

https://open.spotify.com/album/0irXxpIIrwrPccRsGhmAeE?si=-ujwd4xuS4Cgmxf0XgtUMQ

www.theheroes.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden