Geen trein weekend 12/13 september naar Raalte

<p>bus</p>

bus

(

Foto:Pixabay

)

ZWOLLE -  In de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 september en op zondag 13 september de hele dag, vinden er werkzaamheden plaats op station Zwolle. In verband met deze werkzaamheden rijden er op een aantal trajecten geen treinen van, naar en via Zwolle. Op het traject Zwolle-Raalte van Keolis Blauwnet zet Keolis bussen in. 

Zaterdagnacht 12 september
De laatste rit van Enschede naar Zwolle, vertrek 00.03 uur uit Enschede, rijdt tot Heino. Reizigers die na Heino verder willen reizen naar Zwolle, kunnen gebruik maken van de vervangende bus die rijdt van Raalte naar Zwolle. Let op! Deze bus rijdt niet via Heino. Doorgaande reizigers voor Zwolle kunnen dus uitstappen in Raalte en nemen vanaf daar de vervangende bus naar Zwolle. De bus vertrekt om 01.17 uur uit Raalte en komt om 01.47 uur in Zwolle aan. De laatste rit van Zwolle naar Enschede, vertrek 01.05 uur uit Zwolle, rijdt niet tussen Zwolle en Heino. In Heino vertrekt de trein 5 minuten vroeger naar Raalte, namelijk om 01.09 uur. Er rijdt een bus van Zwolle via Heino Marktplein naar Raalte. De bus vertrekt om 00.49 uur uit Zwolle en komt in Raalte aan om 01.15 uur. Daar sluit de bus weer aan op de laatste trein naar Enschede.

Zondag 13 september
Op zondag 13 september rijden er de hele dag geen treinen tussen Zwolle en Raalte. Op dit traject worden bussen ingezet. De bussen rijden in Heino niet via het station, maar via het Marktplein (± 800 meter vanaf het station). De vervangende bussen rijden met lijnnummer 879. Kijk hier voor de vertrektijden.

Plan je reis in de reisplanner
Wij vragen reizigers rekening te houden met de wijzigingen bij het plannen van hun reis. Check voor vertrek altijd de reisplanner voor een actueel reisadvies of kijk op www.keolisblauwnet.nl voor meer informatie. Kijk voor wijzigingen op de andere trajecten rondom Zwolle op ns.nl of op arriva.nl.

Keolis Blauwnet is een service van Keolis Nederland. Keolis Nederland verzorgt met ruim 2300 medewerkers openbaar vervoer in Almere, Gelderland, Overijssel en Utrecht en op de treintrajecten Zwolle-Enschede, Zwolle-Kampen en Zutphen-Hengelo-Oldenzaal. Met 700 bussen en 25 treinen vervoeren wij jaarlijks 45 miljoen reizigers. Wij werken hierbij vanuit twee intrinsieke waarden; duidelijk en ondernemend. Wij bieden uitstekend openbaar vervoer aan onze reizigers zodat zij veilig en comfortabel van A naar B reizen. Keolis Nederland is een 100% dochteronderneming van de internationaal opererende mobiliteitsonderneming Keolis, die wereldwijd met 63.000 medewerkers openbaar vervoer verzorgt in 16 landen. 

www.keolis.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden