Foto:StevePB Pixabay

Sport Vakbeurs inspireert Zwolle

Zwolle - De grootste sportvakbeurs van Nederland komt woensdag 16 september naar Zwolle.

Hiermee is het de eerste vakbeurs, sinds de uitbraak van de coronacrisis. De sportvakbeurs is de plek om samen te komen en elkaar te inspireren, voor een mooie sport-toekomst. Toegang voor sportbestuurders en sportambtenaren is gratis en volgens de RIVM-richtlijnen.

“De Nationale Sport Vakbeurs is de grootste beurs in zijn soort en wordt al 8 jaar in Gorinchem georganiseerd. Het is de plek waar sportclub bestuurders in contact komen met sport leveranciers. Altijd voorzien van een sterk inhoudelijk programma. Dit jaar is deze beurs “on tour” in Zwolle. Er zijn ruim 75 sportbedrijven aanwezig om de nieuwste ontwikkelingen met sportclubs en gemeenten te delen. Het evenement ademt sport en biedt de gelegenheid om na een bewogen half jaar van stilstand weer vooruit te kijken. De complete sportwereld van noord/oost Nederland onder 1 dak. Samen staan we sterker en willen we weer vooruit. Dat gevoel komt op deze dag tot uiting”, aldus een woordvoerder.

De beurs is van 12:00 uur tot 21:00 uur in de IJsselhallen. Kijk voor gratis tickets, de maatregelen en programma op www.nationalesportvakbeurs.nl/zwolle

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden