• Alles
  • (1)
    Inloop-Opendag
  • (5)
    Cursus-Workshop

Troosthuisje open: do+vr in augustus 2020

donderdag 6 augustus 10:00 t/m 15:30 uur

Boudewijn Betzema

Troostdichter Boudewijn Betzema biedt onvoorwaardelijk troost aan IEDER MEDEMENS door middel van een luisterend oor. Hij ontdekte zijn gave tot troosten een aantal jaren geleden en middels intens luisteren en het schrijven van (troost)gedichten wil hij zijn steentje bijdragen aan een mooiere samenleving. En, het werkt! Hij heeft al vele moedige mensen in Zwolle in zijn Troosthuisje mogen ontvangen: ouderen en tot zijn genoegen ook jongeren die hun verdriet en pijn met hem durven te delen.

De Troostdichter geeft geen advies of raad en verwijst niet door naar derden. Op jouw verzoek zal hij antwoorden op vragen, maar je zal ontdekken dat al pratende met hem de antwoorden als het ware vanuit jouzelf ontstaan. Wanneer je dit wilt, schrijft hij graag een Troostgedicht voor je. Voor sommigen is alleen een luisterend oor voldoende. Boudewijn: "Vaak schrijf ik uiteindelijk toch een gedicht. Als is het maar voor mezelf. Ik vertaal wat ik heb ervaren, ik moet het ook kwijt en zet het op die manier om."

Troostdichter Boudewijn Betzema is in augustus 2020 elke donderdag en vrijdag van 10.00 tot 15.30 uur te vinden in het brugwachtershuisje aan de Schoenkuipenbrug (nabij de Turfmarkt) in Zwolle. Voor meer info, foto's/video's*, troostverzen van de Troostdichter kijk je op Facebook.com/BetzemaBoudewijn en www.troosthuisje.nl.

*In opmaat naar augustus maakt Boudewijn in de Gelukseend een videotour vanuit zijn woonplaats Deventer, langs de IJssel waarin hij tussenstops maakt in Olst, Wijhe en uiteindelijk is hij weer in Zwolle, bij zijn geliefde Troosthuisje. Hij zet de luiken graag open en kijkt zielsgericht. Wees welkom!


deel deze activiteit

Locatie

Troosthuisje (Schoenkuipenbrug)
Zwolle
Turfmarkt ZwolleHet lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden