• Alles
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (4)
  Sport
 • (2)
  Theater
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Evenement
 • (5)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop

Spiegeltje, Spiegeltje...

donderdag 21 november 15:00 t/m 20:00 uur

Marijke Mosterman

Dat is het thema van deze bijzondere middag die Restaurant Deksels  organiseert.

'Spiegeltje Spiegeltje…' is bedoeld voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken op weg naar bijvoorbeeld werk, of die dringend toe zijn aan wat positieve aandacht en deskundig advies. Het geweldige van het programma is dat er een groot aantal professionals onbezoldigd aan meewerkt. Veel mensen hebben Restaurant Deksels van Stichting Kringloop Zwolle aan de Veerallee in de loop van het bijna tienjarig bestaan kunnen gebruiken als springplank naar een eigen plek in de maatschappij.

Vanuit die gedachte besloten Martine Schouten en Debora Woldhuis, werkbegeleiders bij Deksels, om op donderdag 21 november van 15.00 tot 20.00 uur 'Spiegeltje Spiegeltje…' te organiseren. 'Want wie op zoek is naar werk of naar een zinvolle dagbesteding, moet zichzelf goed kunnen presenteren', zeggen zij. Het is fantastisch dat zij bij het organiseren spontaan medewerking van een groot aantal deskundigen vonden.

Stylist Grietje Jongsma, eigenaar van Kleur Bkennen uit Hattem geeft een korte workshop waarin ze de deelnemers hun vier beste kleuren en bijbehorende drijfveren laat ontdekken en uitdragen (kleurBkennen.nl). Ingeborg Stevens is een ervaren schoonheidsspecialiste/styliste met passie voor huidverbetering en ontspanning. Daarnaast is ze pedicure (schoonheidssaloningeborg.nl) Bij fotografe Elly Reinink kun je terecht voor portretfotografie, bedrijfsfotografie, evenementenfotografie en dierenfotografie. Elly weet ook precies hoe een goede profielfoto voor Facebook, Instagram, LinkedIn of een sollicitatie eruit ziet. Je krijgt tenslotte maar één kans om een goede eerste indruk achter te laten!

Wie geen baan of niet de juiste baan heeft, kan terecht bij JobHulpMaatje. Daar kun je onderzoeken welke baan aansluit op je kwaliteiten, talenten en werkervaring. Ook ontdek je hoe je jezelf kunt presenteren tijdens een sollicitatie. JobHulpMaatje kijkt welke indruk je online hebt achtergelaten en geeft tips over hoe je jezelf kunt presenteren op het gebied van werk en je talenten. Ook kun je in gesprek over werk. JobHulpMaatje is een project van Stichting Voor Elkaar Zwolle, die werkt aan een samenleving waar iedereen mee kan doen en een toekomst met perspectief heeft (voorelkaarzwolle.nl). 'Spiegeltje Spiegeltje…' biedt nog veel meer.

'Samen laten zien wat jij waard bent!' Daar staan de mensen van Kleedkracht voor. Zij willen graag een schakel zijn in de hele sollicitatieprocedure voor mensen met een minimum of geen inkomen en bieden gepaste kleding en ondersteuning voor een verzorgd en goed voorbereid sollicitatiegesprek. Aanmelding voor kleding kan alleen via een verwijzer zoals Consulent Werk, een docent of een hulpverlener. Goede kleding kan het verschil maken! (dock24.nl)

Als klap op de vuurpijl: iedereen die zich op de beste manier wil presenteren, krijgt 50% korting op alle kleding van de kringloop Zwolle. Restaurant Deksels biedt een hapje en een drankje. Het is nog een verrassing of er een kapper komt. En als die komt, of medewerkster Willemijn dan haar haar gaat doneren aan Stichting Haarwensen.

'Spiegeltje spiegeltje is toegankelijk voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken in de huidige levensfase en/of op weg naar werk. Aanmelden: Tel: 038 – 4661941 of via: deksels@kringloopzwolle.nl (Martine Schouten of Debora Woldhuis).


deel deze activiteit

Locatie

Stichting Kringloop Zwolle
Zwolle
Nieuwe Deventerweg 6
8014ag


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.