• Alles
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (4)
  Sport
 • (2)
  Theater
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Evenement
 • (5)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop

inloopavond bij Zwolse soroptimistclubs

woensdag 13 november 20:00 uur

Voor vrouwen die wat meer willen weten over het soroptimisme. Onder de wervende titel 'Breng het Soroptimisme in je leven' zetten de ruim 60 leden van dit Zwolse vrouwennetwerk tijdens een reguliere clubavond vrijblijvend hun deuren open. Vanaf 20.00 uur is iedere geïnteresseerde vrouw van harte welkom op Ooster- Schelde, Pannekoekendijk10, Zwolle Soroptimisten komen op voor de verbetering van de positie van meisjes en vrouwen, wereldwijd. Het is een zakelijk én een sociaal netwerk, met 100 clubs door heel Nederland.

Leden werken samen in projecten op het gebied van educatie, het elimineren van geweld tegen vrouwen, voedselzekerheid en gezondheidszorg. Dat doen ze met de drie A's: fondsenwerving voor goede doelen (Actie), bewustzijn creëren rondom de positie van vrouwen (Awareness) en belangenbehartiging (Advocacy).

In november stellen Soroptimisten hun clubavonden door het hele land open, voor een vrijblijvende kennismaking met een club in de buurt. Op 13 november organiseren de clubs in Zwolle haar inloopavond.

Tijdens deze avond zal onder meer Hilda Veenstra, bekend van het boek 'Duurzaamheid moet je durven', kennis en inspiratie delen over hoe je vanaf vandaag duurzaamheid in je leven kunt integreren. Vind jij dat vrouwen elkaar kunnen helpen om de leefomstandigheden van andere vrouwen te verbeteren? Wil je daar misschien wel aan bijdragen? Ben je geïnteresseerd in een netwerk van professional friends?

Gun jezelf dan een kennismaking met het Soroptimisme en kom naar de inloopavond van Club Zwolle en Isalania. Aanmelden kan door een mailbericht te sturen naar welkom@soroptimist.nl of zwolle@soroptimist.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Filmtheater Fraterhuis
Zwolle
BlijmarktRouteplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.