• Alles
 • (4)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Sport
 • (2)
  Theater
 • (3)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Evenement
 • (5)
  Muziek
 • (4)
  Cursus-Workshop

Cursus Reis door je chakra's

vrijdag 17 september 19:30 uur

Foto: Marieke Opmeer

Wil jij jezelf beter leren kennen en meer balans in je leven?

De chakra’s zijn de energiecentra in ons energetisch lichaam, die ons stoffelijke lichaam van energie voorzien. Ieder chakra heeft een eigen frequentie en een eigen bewustzijn. Als de energie goed stroomt in de chakra’s en als er balans is, voelen we ons geaard en verbonden. Het leren kennen van je chakra’s leert je veel over jezelf en hoe je in het leven staat. Je chakra’s beter in balans te brengen, heeft een positieve uitwerking op je (dagelijks) leven. Daarom geef ik de cursus Reis door je chakra’s, een bewustzijnsreis.

Marjolein van der Burgt, holistisch therapeut begeleidt de cursus Reis door je chakra’s. De cursus duurt 7 maanden. Iedere maand gaan we in groepsverband aan de slag met één chakra tijdens een les van 2 uur. Tijdens de les krijg je informatie over het chakra en gaan we vooral ervaringsgericht bezig. We doen oefeningen om het chakra beter te leren kennen en oefeningen om het chakra in balans te brengen. Ook wisselen we ervaringen uit. Je krijgt aan het eind van de les opdrachten/oefeningen mee om je chakra beter te leren kennen en aandacht te geven.

Tussen de lessen in kun je vragen stellen en ervaringen uitwisselen via een besloten Facebookgroep. Daarnaast zal ik extra oefeningen en tips geven of interessante informatie delen.

Jouw investering: €350. Dit bedrag is inclusief:

– Maandelijkse lessen met thee en iets lekkers

– Cursusmateriaal

– Toegang tot besloten Facebookgroep met mogelijkheid tot het stellen van vragen, uitwisselen van ervaringen en extra oefeningen/lesmateriaal

– Gedurende de cursus ontvang je 10% korting op een persoonlijke sessie, indien je dit wenst.

Groepsgrootte: min. 4 deelnemers, max. 6 deelnemers. Door de kleine groep is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Data: Vrijdagavond 19.30 uur-21.30 uur op 17 september, 15 oktober, 12 november, 10 december, 14 januari 2022, 11 februari en 11 maart.

Neem bij vragen contact met mij op. Voor meer informatie en aanmelden zie www.levensverbinding.nl/reis-door-je-chakras/


deel deze activiteit

Locatie

Praktijk Wilko Jongman
Zwolle
Campherbeeklaan 82Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden