• Alles
 • (2)
  Overig
 • (5)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Evenement
 • (1)
  Cursus-Workshop

Signeersessie Wendy Kakebeeke

zaterdag 26 juni 10:00 uur

Foto:

Wendy Kakebeeke is, naast directeur van Young Impact, ook coach, moeder, echtgenote en schrijfster. Ze heeft haar eerste boek uitgebracht: Jij kan Bergen Verzetten en van het Uitzicht Genieten en je kind ook!. Hoe combineer je zo’n fulltime baan met andere passies, hobby’s, een druk sociaal leven én een gezin? Het is Wendy’s missie om de wereld te laten stralen en met die mindset lukt het haar (meestal) alle ballen in de lucht te houden. Aan de hand van verhalen, anekdotes, oefeningen en foto’s neemt ze de lezer mee in de lessen die het leven haar gebracht hebben. Uiteraard staat veel in het teken van Zwitserland, het bergland waar ze met haar gezin tien jaar heeft gewoond.

Op 26 juni om 10 uur in Léan Fashion is de signeersessie van haar nieuwe boek. Haar middelbare schooltijd woonde zij in Zwolle en dit is ook de plek waar ze graag dit feestelijke moment viert. Dat het leven je kansen geeft, waar je ook bent en wanneer, daar is Wendy heilig van overtuigd. Jij bent degene die die kansen kan pakken en daardoor jouw leven en dat van anderen mooier kan maken. Als je weet waar je kracht ligt en hoe jij jouw energie in balans houdt, dan kan jij grenzen verleggen en het leven ten volle genieten.

Twaalf jaar geleden emigreerde ze naar Zwitserland, waar ze moeder werd van Joshua en Ayden. Vorig jaar maakte zij met haar gezin de beslissing om terug te verhuizen naar Nederland, te stoppen bij Unilever en de rol van directeur bij Young Impact aan te nemen. Wat door velen wordt gezien als een life changing decision zegt Wendy dat juist deze keuze voor haar niet meer dan een logische volgende stap was:

‘’In de afgelopen jaren veranderde mijn passie van doing business and doing good naar doing good op een hele professionele manier. De wereld laten stralen, dat is iets wat ik mijn hele leven al bewust en onbewust wil doen.’’

Haar gezinsleven in het buitenland en ervaringen uit het bedrijfsleven en als coach, hebben haar belangrijke inzichten gegeven. In het boek geeft ze aan welke stappen je kunt zetten om alles uit het leven te halen voor jezelf en jouw (toekomstige) kinderen. Wendy wil met dit boek lezers inspireren en laten ervaren hoe mooi het is de kansen in het leven te zien.

Onder het genot van een hapje en een drankje is iedereen de 26e om 10 uur aan de Van der Capellenstraat 240A te Zwolle Zuid uitgenodigd om meer te horen over emigreren, het leven in Zwitserland, hoe dit ten volle te genieten en uiteraard het boek te laten signeren. Een mooie actie maakt de feestelijke gebeurtenis compleet. Bij aankoop van €75 aan artikelen in de winkel krijg je het boek cadeau erbij. Bij aankoop van het boek krijg je een attentie bij het volgende bezoek aan Léan Fashion.

bol.com | Jij kan bergen verzetten en van het uitzicht genieten en je kind ook!, Wendy Kakebeeke...

Boek Bestellen | Unlimited by WendyFoto:
Foto:
deel deze activiteit

Locatie

Zwolle Zuid
Zwolle
IJsselcentraleweg 9
8014bk


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.