• Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (2)
  Sport
 • (1)
  Natuur
 • (1)
  Muziek
 • (2)
  Cursus-Workshop

Open huis bij pedicure opleider Pediroda

donderdag 29 oktober 19:15 t/m 20:30 uur

Marian van Hal

Op donderdag 29 oktober 2020 van 19.15 tot 21.00 uur wordt er bij Pediroda in Zwolle een open huis avond georganiseerd voor iedereen die overweegt om als pedicure te gaan werken. Er is op dit moment veel behoefte aan pedicures op de arbeidsmarkt. Bovendien biedt het vak van pedicure veel voordelen zoals veel vrijheid om je eigen tijd in te delen wanneer je voor een eigen praktijk kiest. Ook is het mogelijk om in loondienst te treden in een bestaande pedicurepraktijk of om als ambulant pedicure aan de slag te gaan. De eerste stap op weg naar een mooie carrière als pedicure is in ieder geval het vinden van een goede opleider.

Een groot deel van de Nederlandse pedicures is opgeleid door Pediroda en na deze opleiding als vakvrouw/vakman aan de slag gegaan. Wil jij dit ook? Dan moet je beslist een kijkje komen nemen op deze open huis avond waarop je uitgebreid wordt geïnformeerd over de mogelijkheden.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het pand aan de Voltastraat 23 in Zwolle om onder het genot van een kopje koffie of thee vragen te stellen aan de aanwezige docenten en de theorie- en praktijklokalen te bekijken.

Meld je aan via de website of per mail op info@pediroda.nl. Wij nemen dan contact op om te overleggen hoe laat je heb beste kunt komen. Zo kunnen we iedereen persoonlijk spreken en voorkomen we dat er teveel personen tegelijk in het gebouw zijn. Bellen op 0458 - 545 077 mag natuurlijk ook.


deel deze activiteit

Locatie

Pediroda
Zwolle
Voltastraat 23
8013pm


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden